Home » Stallions » Jumperstallions » Energy van 't Breezerhof Z

Energy van ’t Breezerhof Z

Bruin
1.73m
2016
Goedgekeurd: Zangersheide

* zoon van het springfenomeen Emerald
* gefokt uit de succesvolle stam van topvererver Orlando
* Heartbreaker komt twee keer voor in zijn pedigree
* springt met veel macht en inzet

Energy van ’t Breezerhof Z heeft alles in zich om later zware parcoursen te gaan springen. Hij is gretig, voorzichtig, springt met een bijzonder goede techniek en wat de zoon van Emerald keer op keer etaleert is zijn onbegrensde springvermogen. Hij springt zoals je van zijn bijzonder interessante pedigree mag verwachten. Dat is ook de reden dat de commissie van Studbook Zangerheide Energy van ’t Breezerhof Z goedkeurde.

Zijn vader Emerald was met Harrie Smolders in het zadel een fenomeen in de sport. Ze wonnen veel Grote Prijzen en waren in 2016 tweede in de wereldbekerfinale in Gothenburg. Emerald onderscheidt zich inmiddels als een topverver met kinderen op het allerhoogste niveau in de sport. Igor, Imerald van ’t Voorhof, Jeunesse van ’t Paradijs, en Jaguar vd Berghoeve zijn daar voorbeelden van.

Grootvader Bentley van de Heffinck is internationaal in het 1.50m geklasseerd en is door het BWP bevorderd tot Ambassadeur, mede door zijn goed presterende kinderen op het hoogste niveau. Hij voegt Clinton, Darco en Heartbreaker toe aan het de pedigree van Energy. Grootmoeder Elite van de Ruitershoeve is een dochter van de tophengst Heartbreaker, die daarmee twee keer voorkomt in de afstamming van Energy. Elite van de Ruitershoeve kennen we ook als moeder van Power Blue, die net als zijn halfbroer Champion van ’t Breezerhof internationaal succesvol is bij de jonge paarden.
Overgrootmoeder One a Dance Ruitershoeve (v.Voltaire) bracht de goedgekeurde hengsten en volle broers Clever Boy en Heatbeat (v.Heartbreaker), die internationaal in het 1.40m zijn uitgebracht. Haar halfzus Nefista kennen we als moeder van de topvererver Orlando (v.Heartbreaker).

Energy van ’t Breezerhof Z is een telg van een bijzonder goede familie uit de succesvolle BWP-fokkerij. Energy van ’t Breezerhof kan daarom vermogen en springaanleg toevoegen aan de Nederlandse fokkerij en we danken dat hij past bij merries die meer ontwikkeld mogen zijn.

 

Het dekgeld van Energy van ’t Breezerhof Z is € 750,--